Mi rejlik a NINZ® ajtók mögött? – 3. rész

Mi rejlik a NINZ® ajtók mögött? – 3. rész

NINZ REVER ajtók

A NINZ®-nél egy- és kétszárnyú ajtókat is megtalálsz, amelyeknek egyik fő jellemzője az univerzális felhasználhatóság. Tudtad, hogy jobbos, illetve balos nyitásiránnyal is be lehet építeni ezeket az ajtókat? Az egyszárnyú ajtók esetében csak fejtetőre kell állítani az ajtókat és már meg is van!

Ninz_Rever_2.png       Ninz_Rever1_2.jpg

Ebben a részben bővebben olvashatsz a NINZ REVER ajtók tulajdonságairól, és számos előnyt is megtudhatsz róluk.

Rever_multi_szarny.jpg        Ninz_Rever_4.jpg

Ezek az ajtók is rendelhetők egyszárnyú, illetve kétszárnyú változatban is. Kínálatunkból ez a legköltséghatékonyabb választás, ezért ezeket a fajta ajtókat intézményekbe, irodaházakba, társasházak tároló helyiségekbe, technikai helyiségekbe ajánljuk, de tökéletesek minden olyan helyiségbe, ahol az elsődleges cél a biztonság és a gazdaságos ár.

Az ajtótok 4 oldalon körbefutó saroktok, mely horganyzott acéllemezből készült. Igény esetén az alsó tokrész eltávolítható.

Egyedileg lehet rendelni: 

Ninz Rever_5_6.jpg

SPEED ÁTFOGÓ tok

Utólag szerelhető átfogó tok fix falvastagsággal, mely horganyzott acéllemezből készül.

SAROKTOK+ELLENTOK

Akárcsak a SPEED ÁTFOGÓ tok, utólag szerelhető átfogó tok, azonban ennek nem fix a falvastagsága, hanem állítható, horganyzott acéllemezből készül.

Ha költséghatékonyabb, de biztonságos megoldást keresel, válaszd a NINZ REVER ajtókat!

További információ: https://hergroup.hu/termekek/1-herdoor/11-technikai-ajtok/12-tuz-es-fustgatlo-tobbfunkcios-ajtok?origin=partner