Nagy raktárkészlet, gyors szállítás

Nagy raktárkészlet, gyors szállítás

Várjuk partnereink megkeresését

Idén több nehézség is sújtotta az építőipart, de a Herbavit Kft-re továbbra is egy megbízható, biztos partnerként tekinthetnek a kivitelezők és viszonteladók.

Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) 2022 áprilisi kutatása során kiderült, hogy a jelenleg zajló európai konfliktus, az orosz-ukrán háború és a szakemberhiány után a beszerzési nehézségek okoznak leginkább fejtörést az építési vállalkozóknak. 

hergroup hír 1.png

Az egész ipar hiányt szenved az építőanyagokból. Hazánkban a főbb hiánycikkek közé tartoznak a szigetelőanyagok is.

Cégünk a széles termékportfóliójának köszönhetően a jelenlegi nehéz helyzetben is tud segíteni kivitelező partnereinek, legyen szó vasalatokról, kiegészítő alkatrészekről vagy akár rögzítőanyagokról. A Herbavit Kft. a COMPACFOAM kizárólagos hazai forgalmazójaként folyamatos anyagellátottságot képes biztosítani minőségi szigetelőanyagból is, termékeink azonnal, raktárról kaphatóak!

Akár tervező, kivitelező, belsőépítész vagy ablakgyártó vagy, válassz minket, és mi garantáltan gondoskodunk a rövid határidős kiszállításról, hogy a kívánt termék a lehető leggyorsabban átvehető és beépíthető állapotba kerüljön.

Olvass bővebben szolgálatatásainkról vagy kérj azonnali árajánlatot segítőkész kollégáinktól!