RENSON oktatás és bemutatóterem látogatás

RENSON oktatás és bemutatóterem látogatás

Kollégáink Belgiumban jártak a RENSON-nál

Ács István és Glück Dávid munkatársunk múlt héten Belgiumban jártak a Renson-nál, ahol oktatáson és bemutatóterem látogatáson vettek részt.

A kollégák első napja a NOA Outdoor Living Centerben indult, ahol megtapasztalhatták a szabadtéri luxust. Számos pergola, kültéri helyiségek kompletten berendezve, medencék illetve kiszolgáló létesítmények vannak kiállítva a központban, több 100 m2-en elterülve. Munkatársaink elmondása szerint minden apró részlet tökéletesen van kidolgozva, a színek és az anyagok gyönyörűen harmonizálnak egymással. A fő elem minden esetben a Renson egy adott kültéri árnyékolója, és e köré csoportosulnak további luxusmárkák termékei egy tökéletes egésszé alakulva.

hergroup_renson látogatás_1.jpg

hergroup_renson látogatás_2.jpg

A következő két napot a kollégák Waregemben, a Renson oktatói központjában töltötték, ahol elvégezték a basic, Renson Official Installer tanfolyamot. A program az alábbiak szerint alakult: az üzemben bemutatásra került a pergolák gyártási folyamata, majd egy egész napos elméleti oktatás következett. A tanfolyam elméleti részének elsajátításában a valós, 3D metszetek és kivetített kisfilmek segítették munkatársainkat; ezt követően pedig ők is szerszámot ragadhattak és összeraktak 1 db Camargue, és 1 db Skye árnyékolót.  

hergoup_renson látogatás_4.jpg

hergoup_renson látogatás_5.jpg

hergoup_renson látogatás_3.jpg

A látogatás során kollégáink több outdoor terméket is közelebbről megismerhettek, melyek név szerint:

  • Renson Algarve: minimál stílusú pergola, mely maximum 7,4 m nyitható lamellás tetővel rendelkezik
  • Renson Camargue: maximum 6,4 m prémium pergola, mely rengeteg extra kiegészítővel stílusosan bővíthető
  • Renson Camargue Skye: egy pergola, mely a legelitebb környezetnek is ékköve lehet rengeteg extra kiegészítőjének köszönhetően; emellett a tetején lévő lamellákat nem csak nyitni és zárni lehet, de össze is tudja gyűjteni, így a határ a csillagos ég

A szakmai oktatásnak is köszönhető, hogy viszonteladó partnereink folyamatosan a legmagasabb színvonalú kiszolgálásban részesülhetnek.

Köszönjük, hogy kollégáink részt vehettek ezen az oktatáson és bemutatóterem látogatáson!