Termékeink

Kling lakossági kapu


A KLING szekcionált és oldalra nyíló garázskapukat, torziórugós garázskapu vasalatokat, valamint egyéb lakossági kapukat és mellékajtókat egyaránt kínál. A lakossági kapuk magas minőségű anyagokból korszerű eljárással, precíz megmunkálással készülnek, hőszigeteltek és ujjbecsípődés ellen védettek. A motorral és a manuálisan mozgatható kapuk tervezésénél minden esetben az egyik legfontosabb szempont a praktikusság.

Kling szekcionált ipari kapu


Az egyedi igényekhez, valamint a mindennapi használathoz igazodva a szekcionált ipari kapuk számos modelljéből választhat. Készül személybejáróval ellátott és e nélküli, ipari és társasházi környezethez ajánlott, mint ahogy a kapulapba épített alacsony küszöbös személybejáró is rozsdamentes acél küszöbbel. De többféle kitöltéssel és kivitelben is rendelhető szekcionált ipari kapu magas fényigényű helyekre, illetve oda, ahol fontos a szellőztetés.

Kling automatikák


Szárnyaskapu és tolókapu működtető motorok, illetve automatikák, garázskapu működtető motorok, valamint kapumozgató és iparikapu működtető motorok, kiegészítők motorok – tehát minden egy helyen, ami a motorral vezérelt kapuk mozgatásához szükséges. Kínálatunkban lakossági, társasházi és ipari használatra is alkalmas kapu automatikákat talál, melyek speciális igényeket is kielégítenek, egészen akár 180 fokos (FL180) nyitási szögig, vagy 3m/500kg alkalmazási határértékig. A csavarorsós, karos, csuklókaros vagy süllyesztett szárnyaskaput működtető motorok erős kialakításukkal, csendes működésükkel, esztétikus megjelenésükkel megbízhatóan szolgálják az Ön kényelmét.