Termékeink

Egyedi gyártású ajtók


Különleges stílusú, mégis praktikus ajtókat keres lakásába? Ne érje be kevesebbel, tegye le voksát elképesztően gyönyörű Albatros Swing vagy HerDoor ajtóink mellett és a végeredmény magáért fog beszélni! Válasszon kedvére nyíló, toló ajtó, vagy átjáró tokos megoldásaink, fóliás-, festett- vagy fafurnér felületű ajtóink közül!

A CPL ajtók a különösen kedvelt beltéri ajtók közé tartoznak, hiszen szinte bárhova beépíthetőek, kedvező ár/érték aránnyal bírnak és minőségi, időtálló alapanyagokból készülnek. Kínálatunkban széles színválasztékkal állnak az Ön rendelkezésére.

Ha azonban a természetesebb megoldások híve, akkor válasszon furnér ajtóink közül és élvezze a fa egyediségét, a magas minőség és a természetes megjelenés kombinációját.

Festett ajtóink több száz színben elérhetőek a RAL vagy NCS színskálából, selyemfényű, rendkívül magas minőségű felületükkel garantáltan otthona díszei lesznek.

A minimál dizájn kedvelőinek ajánljuk Alu-style ajtóinkat, melyek, akár alumínium keretes üvegajtóval, vagy CPL/furnér/festett ajtólappal is rendelhetőek.

Válasszon falba simuló alumínium tokos beltériajtó-rendszereink közül, melyek tökéletes és exkluzív megjelenést nyújtanak minden prémium minőséget kedvelő vásárló számára.