Termékeink

HOPPE® ablak kilincsek


Ablakhoz keres kilincseket? A HOPPE® kilincsek mindennemű igényét kielégítik, ha a minőséget, az innovatív technológiát és anyaghasználatot részesíti előnyben. Válasszon változatos formavilágú kilincset és építse be terveibe már ma!

Bezárás

HOPPE® bejárati ajtókilincsek, ajtó fogantyúk


A Friedrich Hoppe által 1952-ben alapított, svájci székhelyű HOPPE® mára egy világszerte ismert cégcsoporttá nőtte ki magát. A HOPPE® cégcsoport egyben fejleszti, gyártja és árusítja az ajtó- és kilincsvasalatokat. Fő alapanyaguk az alumínium, a réz, a poliamid és a rozsdamentes acél. A hetvenes évek közepe óta a piacon a szegmens egyik vezető cégévé vált Európában, és azóta is terjeszkedik világszerte. Népszerűségét széleskörű termékkínálatának, a folyamatos innovációnak és a kedvező ár-érték aránynak köszönheti.

Kínálatunkban HOPPE® nemesacél ajtófogantyúk közül is válogathat, melyek kiváló alternatívái az ajtókilincseknek. Válasszon egyenes hengeres rúdformát kör alakú biztonsági rozettával, vagy egyenes négyzetes rúdformát négyzet alakú biztonsági rozettával.

Bezárás

HOPPE® teraszajtó kilincsek


Az emelő-toló teraszajtók helytakarékosan nyithatók, mivel nincs a térbe belógó szárny, ezáltal lehetővé teszik a belső terek optimális kihasználását. A HOPPE® toló-/bukó kilincsek rugósan rögzítettek, elfordítható rozettafedéllel rendelkeznek. A biztonság érdekében a szakaszolás pozíciópontos szakaszolóállásokkal történik, a vasalat jogosulatlan elmozdítása és a kilincstengely kívülről történő elfordítása esetén önműködő reteszelés valósul meg.

Bezárás

HOPPE® beltéri ajtó kilincsek


A HOPPE® beltéri ajtókilincsek a többi HOPPE® termékhez hasonlóan minőségükről, kivitelezésükről, technológiájukról és tartósságukról ismertek. Számos szín és alakváltozatban állnak rendelkezésre, hogy Ön megtalálja a számára leginkább megfelelő változatot. Igényeinek maximális kielégítése érdekében válasszon a hagyományos kinézetű, az exkluzív, vagy a kifejezetten értékálló termékcsaládok közül.

Bezárás