Termékeink

Hoppe beltéri ajtó kilincsek


A Hoppe beltéri ajtókilincsek a többi Hoppe termékhez hasonlóan minőségükről, kivitelezésükről, technológiájukról és tartósságukról ismertek. Számos szín és alakváltozatban állnak rendelkezésre, hogy Ön megtalálja a számára leginkább megfelelő változatot. Igényeinek maximális kielégítése érdekében válasszon a hagyományos kinézetű, az exkluzív, vagy a kifejezetten értékálló termékcsaládok közül.

Olivari beltéri ajtó kilincsek


Az Olivari beltéri ajtókilincsei garantálják a 200 ezer lenyomást, de ennél intenzívebb használatot is kibírnak. Számos változatban állnak rendelkezésre, egy speciális eljárással a felületre égetett szuper bevonatuknak köszönhetően bármilyen helyiség funkciót és a technikai sajátosságait kielégítik. Az Olivari kilincsek tervezői között világhírű designerek is találhatóak, így igazán különleges, esztétikus darabok közül választhatunk.

Scoop beltéri ajtó kilincsek


A minőségi német Scoop kilincsek kifejezetten erős igénybevételre lettek tervezve. Precíz szerkezetüknek köszönhetően biztosítják a tartós, hosszú élettartamot, elegáns megjelenésükkel pedig hozzájárulnak a nyílászárók esztétikus összképéhez.

Maestro beltéri ajtó kilincsek


A Maestro kilincsek széles választéka megtalálható kínálatunkban, legyen szó gombos, körrozettás, fúrásbiztos vagy ovális ajtókilincsről. Válasszon króm, réz, kovácsoltvas vagy akár antikolt darabok közül, a különleges designnal ellátott termékek garantáltan otthona ékei lesznek.