Termékeink

Perfekt ST redőnycsalád


Olyan épületnél célszerű beépíteni, ahol a falazat elkészülése után történik a monolit födém, vagy a koszorú betonozása. A redőnyök ebben az esetben az áthidaló helyére kerülnek beépítésre, Nem kell toktoldókat alkalmazni a nyílászárók oldalain, így Önnek nem kell kompromisszumokat kötni az épület külső színének megválasztásakor!

Az áthidaló tokos megoldás további előnye, hogy a redőnytokok belső kialakítása megakadályozza, hogy a teljesen leengedett redőnypalástot kívülről fel lehessen tolni, ezáltal védelmet biztosít Önnek a nemkívánatos betolakodók ellen is. A kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságainak köszönhetően redőnyeinkkel maximális energia megtakarítás érhető el, ráadásul utólag több típusú szúnyogháló rendszerrel is integrálhatóak.

A redőnytokok több vastagsági méretben állnak rendelkezésre a falazatoknak megfelelően: 24-30-36-38 cm kialakítással, a kétrészes alumínium lefutósín pedig lehetővé teszi az egyszerű szerelhetőséget, akár a sokadik emeleten is.

Redőnyeinket egyaránt kérheti kézi és motoros működtetéssel! A terméket a jó stabilitás, az alacsony ár és a kiváló hőszigetelés miatt egyaránt ajánljuk!

Letölthető dokumentumok:

PERFEKT_ST200RG_prospektus.pdf
Bezárás