Termékeink

Szúnyoghálók


Ne hagyja, hogy a szúnyogok és bogarak megzavarják otthona nyugalmát!

Ha Ön is élvezni szeretné terasza, vagy a nyílászárói által nyújtott szabad kilátást, válassza a harmónikaszerűen záródó, praktikus és elegáns Pliszé rovarháló rendszerünket! A zsinóros kivitelnek köszönhetően rendkívül csendes és gördülékeny működést biztosít, valamint minden méretben rendelkezésre áll, így bármilyen ablakra és ajtóra felszerelhető. 

Nyílászárói stabil szúnyoghálóval történő ellátása érdekében válassza FIX szúnyoghálónkat, mely erős és szilárd keretszerkezetének köszönhetően igazán tartós megoldást nyújt a rovarok ellen. Most újdonságként íves és alakzatos külső textilárnyékolókat is kérhet FIX szúnyogháló keretbe.

Ha a szúnyoghálók esetén is kedveli az exkluzív megjelenést, akkor mobil szúnyoghálóinkat javasoljuk Önnek, melyek esetén az önálló alumínium tokszerkezet és a lefutó egy izgalmas esztétikai élményt nyújt. A rendszer épületének minden nyílászárójára telepíthető, ablakokra és ajtókra egyaránt.

Ha az exkluzivitás és a stabilitás egyaránt fontos szempont, zsanéros szúnyoghálóinkat javasoljuk. Ez a típus egyszerre ötvözi a fix szúnyoghálók praktikumát és a mobil szúnyoghálók exkluzív megjelenését, így garantáltan jó döntés bármilyen nyíló-, vagy tolóajtó rendszerhez.

Bármelyik rovarhálót is választja, biztos, hogy kiváló minőségű és hosszú élettartamú termékkel lesz gazdagabb. További információk és felmérés ügyében keresse bizalommal szakértő kollégáinkat!