Termékeink

Alumark zsaluziák


Ha Ön nagy felületű nyílászárókhoz keres igényes és esztétikus árnyékolástechnikai megoldást, akkor válassza a zsaluziát, mely különlegesen modern megjelenést kölcsönöz otthona számára. A zsaluziák lehetővé teszik a beeső fény átmenet nélküli szabályozását, emellett pedig kitűnő hang- és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, valamint időtálló, az időjárás viszontagságait jól tűrő megoldást kínálnak Önnek. 

Az Alumark zsaluziák emellett számos előnyös tulajdonsággal bírnak, hiszen esetükben nincsenek napfénynek kitett műanyag alkatrészek, a fordítózsinór, a létra, a húzószalag és a betétek ellenállnak az UV sugárzásnak, könnyen szerelhetőek, a konzolkialakításoknak köszönhetően pedig könnyen rögzíthetőek és nem deformálódnak a takarólemezek.

Előszerettel ajánljuk a zsaluziáink alkalmazását, amennyiben nagy fesztávolságokat kell az árnyékolóval lefedni, illetve olyan helyiségek elé, ahol a fény finom szabályzása szükséges. Válasszon 3 típusú, C, Z vagy S lamellák közül.

A zsaluziák működtetése történhet egyszerű távirányítással, de intelligens épületfelügyeleti rendszerekbe is integrálható, így Ön akár okostelefonon vagy tableten keresztül is vezérelheti árnyékolója működését.

Zsaluziáink számos beépítési lehetőséget kínálnak Önnek. Lehetősége van nyílászáró tetejére építhető, áthidaló helyére építhető zsaluzia tokrendszert választani, de kínálatunkban hőszigetelt és rejtett tokos (elvakolható) beépítés esetén alkalmazható zsaluziatokok is megtalálhatóak.

Most újdonságként Alumark S-Kompakt zsaluziarendszert is választhat, mely egy komplett és hőhídmentes rendszer, amibe akár vízszintes működtetésű pliszé és mobil szúnyogháló is integrálható. Szerkezete előkonfekcionálva kerül értékesítésre, azaz a tokban már elő van szerelve a zsaluzia. Előnye továbbá, hogy teljesen elvakolható, ezáltal esztétikus megjelenést nyújt és sokkal masszívabb, strapabíróbb szerkezettel rendelkezik, mint a többi Alumark zsaluzia. Könnyű beépíthetősége és öntartó jellege miatt kifejezetten ajánljuk.