Termékeink

RENSON Fixscreen - zipzár technológiás textilárnyékoló


A világ első kültéri zipzár technológiás textil árnyékolója, amely valóban szélálló! A textil nagyobb széllökések esetén is biztonságosan rögzítve marad, nem deformálódik, nem zörög. Kiválóan alkalmas nagyobb felületek árnyékolására is, ugyanis akár 22 m2-es egybefüggő felületeket is lefedhetünk vele. 

A Fixscreen technológia előnye, hogy betölti a szúnyogháló funkcióit, ugyanakkor nem zavar a szabad kilátásban, modern megjelenést nyújt nyílászáróinak, valamint külső és vakolható tokos kivitelben is elérhető.  

Válasszon a kiváló minőségű, belátást gátló SOLTIS textiliek, vagy az üvegszál alapanyagú PVC bevonatú SERGÉ textilek közül, a rovarvédelem és a megfelelő árnyékolás garantált. A működtetése történhet egyszerű távirányítással, de intelligens épületfelügyeleti rendszerekbe is integrálható, így Ön akár okostelefonon vagy tableten keresztül is vezérelheti árnyékolója működését.

Ha Ön is a maximális komfortra és biztonságra vágyik, válassza intelligens, rendkívül szélálló árnyékolórendszerünket, melynek köszönhetően prémium minőségben, hatékonyan szabályozható a fény és felmelegedés elleni védelem. A RENSON szabadalom garantálja a minőséget!

Letölthető dokumentumok:

RENSON_Fixscreen_katalogus_2019.pdf
Bezárás

RENSON Slidefix


Vízszintes oldalmozgású textilárnyékoló, mely szélálló megoldás nagy üvegfelületek, tolóablakok vagy sarokmegoldások árnyékolására. A screen követi a tolóajtók oldalmozgását, így praktikussá teszi a helyiség használatát, miközben kitűnő árnyékolást eredményez. A technológia garantálja a könnyű kezelhetőséget és a csendes működtetést. Nagy előnye, hogy segítségével akár 8 méter széles nyílászárókat is árnyékolhatunk, egyoldali, egymással szembeni működtetéssel vagy sarokcsatlakozással. A Slidefix egyedi, rejtett vízelvezetésének köszönhetően meggátolja a beázást, ugyanakkor biztosítja az esztétikus megjelenést is. A profilok választhatók eloxált kivitelben vagy elérhetőek bármilyen RAL színben, így Ön szabadon kiválaszthatja az otthonához leginkább illeszkedő változatot. Nagy előnye, hogy segítségével akár 8 méter széles nyílászárókat is árnyékolhatunk, egyoldali, egymással szembeni működtetéssel vagy sarokcsatlakozással.

Winscreen


Modern kültéri textilárnyékoló rendkívül kedvező áron. Használatával megelőzhetjük a túlmelegedést, hiszen a hő nem jut át az üvegen, ezáltal pedig további hűtési költségei (pl. légkondicionáló) is csökkenhetnek.

A Winscreen árnyékolók kézi és motoros működtetésű megoldással is választhatóak, hogy minél inkább szolgálják vásárlóink kényelmét.  A termék egyedisége, hogy ebben az esetben a textil nem a lefutóban fut, vagyis annak széle nem csatlakozik a szerkezethez, ezáltal rendkívül pici a helyigénye, viszont a tokszerkezetbe nagy textil méretek helyezhetők bele.

Soltis és Serge textilcsaládok széles színválasztéka és különleges tulajdonságainak köszönhetően Ön is szabadon kiválaszthatja az ízlésének és igényeinek leginkább megfelelőt.

Ha Önnek elsősorban az árnyékolás a célja a termékválasztásnál és energiatudatos megoldást keres elérhető áron, akkor kifejezetten ajánljuk Winscreen nevű termékünket, mely speciális alkatrészek felhasználásával hosszú távú megoldást nyújt lakások, irodák, közintézmények esztétikus, ugyanakkor könnyen kezelhető árnyékolójaként.

Letölthető dokumentumok:

Winscreen_prospektus_2019.pdf
Bezárás

Winscreen Mini


Kis tokméretű árnyékoló, mely árnyékoló, szúnyogháló és dekoráció is egyben. Igényes, dekoratív megjelenésével és egyszerűen kezelhető szerkezetével egy igazán professzionális megoldást nyújt. 3 az 1-ben funkciójának, valamint kézi működtetésének köszönhetően egy praktikus költséghatékony árnyékolástechnikai megoldást jelent. A termék széles színválasztékban áll az Ön rendelkezésére, így biztosan megtalálja az otthonához leginkább illőt! Válassza a Winscreen Minit kisebb ablakok illetve olyan nyílászárók esetén, ahová nincs lehetőség redőnyt szerelni. A részletekről érdeklődjön szakértő kollégáinknál! 

Letölthető dokumentumok:

WinScreen_Mini_2019_prospektus.pdf
Bezárás