Termékeink

Atenád roletta


A roletták a belső textilárnyékolók egyik legnépszerűbb típusai. Napjainkban nem csak az árnyékolást és a kíváncsi tekintetek távoltartását szolgálják, de széles szín és anyaghasználatuknak köszönhetően dekorációs szerepük miatt a modern lakberendezési trendek elengedhetetlen kiegészítőivé léptek elő. Nagy felületek illetve tetőtéri ablakok árnyékolására is alkalmasak. Az általunk forgalmazott minőségi, német roletták egyszerűen kezelhetők, biztonságosak, bármilyen magasságban megállíthatók és megóvják berendezési tárgyait a káros UV sugaraktól. Formálja kedvére árnyékolója stílusát, válasszon a 6-féle kivitel, a tok nélküli vagy tokozott roletták, a rugós vagy gyöngyláncos kivitel, valamint a számos textilváltozat közül!

Letölthető dokumentumok:

Rolettak_katalogus_2019.pdf
Bezárás

Atenád sávroló


A sávroló egy exkluzív, ugyanakkor kifinomult, letisztult árnyékolástechnikai termék. Előszeretettel alkalmazzák a minimalista dizájnt megjelenítő enteriőrben. A sávroló egyediségét a textilek felületén lévő sötétítő és fényáteresztő csíkok váltakozása nyújtja, így a két egymást követő sáv segítségével szabályozhatjuk a beáramló fény mennyiségét és az átláthatóságot, és akár a teljes fényzárás is elérhető. Atenád sávrolóink egyaránt választhatóak kézi és motoros működtetéssel, de B-Tronic intelligens épületvezérlés részeként is. Ha Ön sem elégszik meg a hétköznapi megoldásokkal, és otthonában is az exkluzivitásra és prémium minőségre törekszik, válasszon sávrolóink széles választékából, melyek tokozott és tok nélküli kivitelben állnak az Ön rendelkezésére! A részletekért és a rendelésért keresse szakértő kollégáinkat bizalommal!

Letölthető dokumentumok:

Savrolo_katalogus_2019.pdf
Bezárás

Atenád firenzei roló


Ezt a különleges, toszkán vidék ihlette belső árnyékolót az egyedi megoldású, párhuzamosan futó, áttetsző anyag teszi különlegessé, melyet fényzáró textillapocskák kötnek össze. Textillapocskáival könnyedén szabályozhatjuk a kellő fény beáramlását, vagy akár teljes fényzárást érhetünk el. Modern vagy klasszikus enteriőrbe egyaránt kitűnő választás, így garantáljuk, hogy a firenzei rolók eleganciája és szépsége az Ön otthonában is stílust teremt.  Firenzei rolóink elhelyezhetőek mennyezetre (rögzítő klipsz) és oldalfalra is (univerzális konzol) és akár 270 cm x 252 cm méretben is kérhetőek. Rolóink nem csak esztétikusak, de működtetésük is egyszerű, hiszen egyaránt választhatóak kézi és motoros működtetéssel, de B-Tronic intelligens épületvezérlés részeként is. A részletekkel és a felméréssel kapcsolatban szakértőink állnak rendelkezésére!

Atenád reluxa


A reluxa az egyik legnépszerűbb és legrégebben elterjedt árnyékoló, amely ma már a legkorszerűbb típusokkal van jelen a piacon. Ön két reluxa típus közül, alumínium vagy fa lamellákkal felszerelt változat közül választhat, hogy megtalálja az ízlésének leginkább megfelelőt. Az általunk forgalmazott német gyártású reluxák karnisszerkezete tökéletesen illeszkedik a nyílászáró kialakításához és működtetésük korszerűbb a piacon kapható versenytársakéhoz képest, hiszen gyöngylánccal történik, amellyel könnyedén el lehet forgatni vagy húzni a szerkezetet. A még nagyobb komfort érdekében reluxáink motoros (kapcsolós, távirányítós, vezérelt) kialakítással is kérhetőek. Modern kialakítású árnyékolóink bárhová könnyen felszerelhetőek, akár háromszög alakú ablakokra is, valamint széles színválasztékban állnak rendelkezésre, a karnis és a látszó alkatrészek színe jól igazítható a nyílászáró színéhez, így teljesen személyre és nyílászáróra szabhatóak. Reluxáinkat gondos egyeztetést követően szakszerű kivitelezéssel helyezzük fel otthonában.

Letölthető dokumentumok:

Renson_Reluxa_katalogus_2019.pdf
Bezárás

Atenád szalagfüggöny


Szalagfüggönyeink modern megoldást jelentenek nem csak otthona belső árnyékolása, de designos berendezése kapcsán is. A lamellák széles szín- és anyagválasztékának köszönhetően a belső tér, valamint a bútorok stílusához és színvilágához tökéletesen illeszkedő változatot választhatja ki, de minden esetben garantált, hogy egy kiváló minőségű egyedi termékkel lesz gazdagabb! 

A karnisok legtöbb esetben a mennyezetre vagy az oldalfalra, a padlóval párhuzamosan kerülnek felszerelésre, de háromszög alakú nyílászárókra történő felhelyezésük is megoldható.

Kínálatunkkal teljes mértékben igazodunk az Ön igényéhez, így kiváló minőségben, széles színválasztékban, gyorsan és az Ön által megadott egyedi méretben bocsátjuk rendelkezésre szalagfüggönyeinket.

További információért és rendelésért keresse bizalommal szakértő kollégáinkat!

Letölthető dokumentumok:

Szalagfuggony_prospektus_2019.pdf
Bezárás