Termékeink

RENSON Camargue


Exkluzív terasz árnyékoló, vízszintesen elforgatható alumínium lamellákkal. Legnagyobb előnye, hogy a végtelenségig bővíthető, így bármilyen méret elérhető vele. Nem igényel komoly karbantartást, és kitűnően illeszkedik bármely építészeti stílushoz, legyen az modern vagy klasszikus. Az extrudált alumínium lamellákat 150°-ban lehet elforgatni, ami lehetővé teszi, hogy tetszőlegesen szabályozzuk a napfényt, illetve a szellőzést.

Bővítse kedvére kerti árnyékolóját és kérje akár egyedi extrákkal, például beépített fűtéssel, világítással vagy csúsztatható üvegpanelekkel. 

RENSON Algarve


A RENSON által fejlesztett egyedi lamellás terasz árnyékolóval szükségszerűen szabályozhatjuk a beáramló fény mennyiségét, miközben tökéletesen vízálló megoldást választunk. A német fejlesztésű, innovatív, 150°-ban is elforgatható lamelláknak köszönhetően a teraszfedés biztosítja a kívánt szellőzést és árnyékolást, védelmet nyújt az égető napsugarak, az eső és a szél ellen is.

A még nagyobb kényelem érdekében lehetőség van beépített fűtés, fénytechnika és hangtechnika választására is, mely garantálja a maximális komfortot hűvösebb vagy sötétebb időben is. Opcionálisan lehetőség van arra, hogy az alumínium lamellákat átlátszó (un. Lineo Luce) lamellákra cseréljük, így kerti árnyékolónknak teljesen egyedi megjelenést kölcsönöz.

 

RENSON Algarve Canvas


Minimalista stílusú épületekhez igazodik a RENSON innovatív árnyékolórendszere. Fix tetővel rendelkezik, amely a modern és exkluzívabb formát még inkább hangsúlyossá teszi. Éppen ezért egységes stílust és összképet kölcsönöz különböző épületegységeknek, kitűnően alkalmazható például gépjárműbeállónak. A megfelelően méretezett alumínium profil és a fix elhelyezésű trapézlemez ellenállóvá teszi a masszív keretszerkezetet az időjárás viszontagságaival szemben. A gerendák alatti zip-rendszerrel rögzített textil burkolat légies megjelenést kölcsönöz a teraszárnyékolónak. A kerti árnyékoló fix tetőszerkezete kompatibilis az Algarve elforgatható lamellás pergolarendszerével, így egyszerre mindkét árnyékolótípus előnyeit élvezhetjük.

Igény szerint kiegészítő egységekkel is felszerelhető, például Fixscreen oldalárnyékolóval, eltolható üvegpanelekkel Linius lamellás fallal, illetve kültéri függönnyel vagy világítással.

Letölthető dokumentumok:

Teraszarnyekolo_katalogus_2019_1.pdf
Bezárás

RENSON Aero


A kültéri árnyékolástechnika innovációjának köszönhetően ez a lamellás szerkezetű kerti árnyékoló tartóoszlopok nélkül varázsolja kellemes kinti helyiséggé teraszát. A rendszer egyszerre fényáteresztő és vízálló is. Stílusos és praktikus megoldás az épületek bővítésére, hiszen ráültetett megoldásával könnyedén árnyékolhatja otthona bizonyos részeit. Könnyű és csendes a működtetése, egyszerre engedi be a fényt és hagyja szellőzni a teraszt. A lamellák lezárásával vízállóvá alakítható, az ereszcsatorna rendszer pedig elvezeti az esővizet. A lamellák állíthatók, így reggeltől késő estig élvezheti a kerti árnyékoló által nyújtott kényelmet teraszán.

Végtelen lehetőség áll rendelkezésre a testreszabásra, keresse szakértő kollégáinkat bizalommal.

Letölthető dokumentumok:

Teraszarnyekolo_katalogus_2019_1.pdf
Bezárás

RENSON Aero Canvas


Az AERO CANVAS minimalista stílusú rögzített tetőszerkezetű kerti árnyékoló, amely gond nélkül illeszkedik egyaránt új és már meglévő struktúrába, így alkot az otthonával együtt tökéletes egységet. A tetőt egy stabil fémszerkezet rögzíti, amely Fixscreen lapokban végződik. Segítségükkel egy maximálisan vízzáró teret tudunk létrehozni, mindemellett exkluzív megjelenést kölcsönöz a kültéri árnyékolónak. A tartó oszlop nélküli AERO kialakításnak köszönhetően extravagáns kültéri helyiség alakítható ki.

Alakítsa teraszát négyévszakossá, használja ki maximálisan a kültéri árnyékolástechnika nyújtotta előnyöket. Az igényelhető egyedi extra funkciókkal kapcsolatban vegye fel a kapcsolatot szakértő kollégáinkkal!

Akciókkal kapcsolatban vegye fel a kapcsolatot szakértő kollégáinkkal.

Letölthető dokumentumok:

Teraszarnyekolo_katalogus_2019_1.pdf
Bezárás

RENSON Ellice


Modern vonalvezetés és letisztult dizájn jellemzi ezt az alumínium lamellás terasz árnyékolót. Az alumínium tető alaphelyzetben rejtve van egy keskeny tartószerkezetben. A forgatható alumínium lamellák duplafalúak, hogy szilárdabbak és ellenállóbbak legyenek, bentről szemlélve viszont csak karcsú és elegáns lapokat láthatunk. Védenek az égető napsugarak ellen, eközben pedig a friss levegő szabadon áramolhat alatta. Eső esetén csak annyit kell tennünk, hogy teljesen lezárjuk a tetőt, így az árnyékoló alatt minden száraz marad!

Igényelje hozzá a Lineo ledeket, így akkor is fényes marad a terasza, hogyha le van zárva a tető. A szél elől rejtőzzön el a lezárható oldaltextilek (Fixscreen) alkalmazásával, melyek még praktikusabbá teszik árnyékolóját.

Letölthető dokumentumok:

Teraszarnyekolo_katalogus_2019_1.pdf
Bezárás

RENSON Camargue Skye


Visszahúzható lamellás kerti- és terasz árnyékolónk alatt élvezheti a napfényt és az akadálymentes kilátást, vagy a helyzettől függően egybefüggő tetővé is alakíthatja. Forgatható elemei még praktikusabbá teszik, így szabályozhatja a beáramló napfény mennyiségét és a szellőzést.

A teraszárnyékoló szabadalmaztatott S-DIRVE technológiával készült, amely a lamellák megfelelő működéséért felel, így tartósan garantált a gördülékeny és problémamentes használat.

Variálható különböző nedvességálló oldalárnyékolókkal, LOGGIA panelekkel vagy éppen LED-es világítással.

 

 

Letölthető dokumentumok:

Teraszarnyekolo_katalogus_2019_1.pdf
Bezárás

RENSON Lapure


Minimalista megjelenés maximalista komfort jellemzi a terméket. A terasz árnyékoló tetejét az alumínium szerkezetbe integrált Topfix Max alkotja, mely a csapadékot az alumínium tartószerkezet belső vízelvezető rendszerébe továbbítja, így megakadályozza a csöpögést és beázást. A zipzáras, eltolható textil tetőszerkezet zárt állásban védelmet biztosít a nap sugaraival, a széllel és az esővel szemben.

Mivel a tetőszerkezet láthatatlan módon, oldalsó illesztés nélkül csatlakozik az alumínium oszlopokhoz, esztétikus, meglehetősen letisztult megjelenést nyújt. A megoldás további előnye, hogy a tető akár túlnyúlhat az oszlopokon is, így akár a terasztól egészen a medence fölé feszíthető.

További információk és felmérés ügyében keresse bizalommal szakértő kollégáinkat!

Letölthető dokumentumok:

Teraszarnyekolo_katalogus_2019.pdf
Bezárás