Termékeink

RENSON Algarve


A RENSON által fejlesztett egyedi lamellás tetőrendszerrel szükségszerűen szabályozhatjuk a beáramló fény mennyiségét, miközben tökéletesen vízálló megoldást választunk. A német fejlesztésű, innovatív, 150 fokban is elforgatható lamelláknak köszönhetően a teraszfedés biztosítja a kíván szellőzést és árnyékolást, védelmet nyújt az égető napsugarak, az eső és a szél ellen is. A még nagyobb kényelem érdekében lehetőség van beépített fűtés, fénytechnika és hangtechnika választására is, mely garantálja a maximális komfortot hűvösebb vagy sötétebb időben is. Opcionálisan lehetőség van arra, hogy az alumínium lamellákat átlátszó (un. Lineo Luce) lamellákra cseréljük. 

Bezárás

RENSON Camargue


Innovációs teraszmodul, vízszintesen elforgatható alumínium lamellákkal. Legnagyobb előnye, hogy a végtelenségig bővíthető, így bármilyen méret elérhető vele. Nem igényel komoly karbantartást, és kitűnően illeszkedik bármely építészeti stílushoz, legyen az modern vagy klasszikus. Az extrudált alumínium lamellákat 150°-ban lehet elforgatni, ami lehetővé teszi, hogy tetszőlegesen szabályozzuk a napfényt illetve a szellőzést. Bővítse kedvére árnyékolóját és kérje akár egyedi extrákkal, például beépített fűtéssel, világítással vagy csúsztatható üvegpanelekkel. 

Bezárás

RENSON Lagune


Prémium kategóriás kerti és teraszárnyékoló. A termék jó példa arra, hogyan ötvözhető az árnyékolásban a stílus, a komfort és a praktikum. Szerkezete önállóan, vagy különböző oldalpanelek beépítésével is kérhető.

Az árnyékolót a magas minőségű, különleges, zipzáras technológiájú, UV álló oldaltextilek (Fixscreenek) teszik praktikussá. Textúrájuknak köszönhetően zárt állapotban betöltik a szúnyogháló funkciót is, ugyanakkor nem gátolják a kilátást. A speciális vízelvezető rendszernek köszönhetően nincs beázás és csöpögés.

A SOMFY automatizálással könnyedén irányíthatóak a teraszárnyékoló tető-, és oldalelemei, de opcionálisan vezérelhetőek intelligens épületfelügyeleti rendszerekkel, akár okostelefonon vagy tableten keresztül is.

Ha szeretné egész évben kihasználni teraszát és egy komfortos, az időjárás viszontagságaihoz kitűnően alkalmazkodó teret kíván létrehozni, akkor Lagune termékünket Önnek találták ki.

Bezárás

RENSON Skye


Egyedülálló eltolható és elforgatható alumínium lamellás tetőrendszerrel és vízelvezető technológiával rendelkező kerti,- és teraszárnyékoló. A lamellák megbízható működéséért a szabadalmaztatott S-DRIVE technológia felel, így garantált a gördülékeny, problémamentes és tartós használat. A pavilont fűtéssel és hangszórókkal lehet felszerelni, így 4 évszakossá tehetjük teraszunkat, fokozva kihasználtságát. Az árnyékoló korlátlanul bővíthető kiváló alapanyagú, PVC bevonatú nedvességálló és lángálló oldalárnyékolókkal vagy LOGGIA panelekkel. A részletekért keresse bizalommal szakértő kollégáinkat!

Letölthető dokumentumok:

Teraszarnyekolo_katalogus_2019.pdf
Bezárás

RENSON Lapure


Minimalista megjelenés maximalista komfort jellemzi a terméket. Az árnyékoló tetejét az alumínium szerkezetbe integrált Topfix Max alkotja, mely a csapadékot az alumínium tartószerkezet belső vízelvezető rendszerébe továbbítja, így megakadályozza a csöpögést és beázást. A zipzáras, eltolható textil tetőszerkezet zárt állásban védelmet biztosít a nap sugaraival, a széllel és az esővel szemben. Mivel a tetőszerkezet láthatatlan módon, oldalsó illesztés nélkül csatlakozik az alumínium oszlopokhoz, esztétikus, meglehetősen letisztult megjelenést nyújt. A megoldás további előnye, hogy a tető akár túlnyúlhat az oszlopokon is, így akár a terasztól egészen a medence fölé feszíthető. További információk és felmérés ügyében keresse bizalommal szakértő kollégáinkat!

Letölthető dokumentumok:

Teraszarnyekolo_katalogus_2019.pdf
Bezárás