Termékeink

Kapu automatikák


Szárnyaskapu és tolókapu működtető motorok, illetve automatikák, garázskapu működtető motorok, valamint kapumozgató és iparikapu működtető motorok, kiegészítők motorok – tehát minden egy helyen, ami a motorral vezérelt kapuk mozgatásához szükséges. Kínálatunkban lakossági, társasházi és ipari használatra is alkalmas kapu automatikákat talál, melyek speciális igényeket is kielégítenek, egészen akár 180 fokos (FL180) nyitási szögig, vagy 3m/500kg alkalmazási határértékig. A csavarorsós, karos, csuklókaros vagy süllyesztett szárnyaskaput működtető motorok erős kialakításukkal, csendes működésükkel, esztétikus megjelenésükkel megbízhatóan szolgálják az ön kényelmét.

NATURA minta nélküli sima felületű szekcionált garázskapuk


Ha kedveli a letisztult megjelenést, akkor válassza NATURA minta nélküli, sima felületű garázskapuinkat, melyek külső oldalon sima felületűek, belső oldalon pedig vízszintesen bordázott kivitelűek. A NATURA garázskapuk fehér (RAL9016), polygrain, aranytölgy és dió színben érhetőek el. A különlegesen jó tervezésnek köszönhetően a panelek és a zsanérok ujjbecsípődés ellen védettek, valamint minden garázskapunk az európai szabványoknak megfelelően el van látva biztonsági védelemmel, így Önnek nem kell aggódnia a biztonságos és könnyű kezelés miatt. További információért és rendelésért keresse bizalommal szakértő kollégáinkat!

OPTIMA középbordás hőszigetelt garázskapuk


Ha különösen fontos Önnek, hogy minden időjárási körülményben kényelmesen használhassa gépkocsitárolóját, válassza az OPTIMA középbordás garázskapuinkat, melyek 40mm vastag CFC mentes PU hőszigeteléssel vannak ellátva. A kapuk hőhídmentes kívül-belül acéllemez borítású panelből készülnek, így egy hosszú élettartamú, minőségi terméket jelentenek. Válasszon fehér (RAL9016), antracitszürke (RAL7016), aranytölgy vagy dió színben elérhető változatok közül. A különlegesen jó tervezésnek köszönhetően a panelek és a zsanérok ujjbecsípődés ellen védettek, valamint minden garázskapunk az európai szabványoknak megfelelően el van látva biztonsági védelemmel, így Önnek nem kell aggódnia a biztonságos és könnyű kezelés miatt. További információért és rendelésért keresse bizalommal szakértő kollégáinkat!

LINEA vízszintesen bordás mintázatú szekcionált garázskapu


Külső- és belső oldalon is vízszintesen bordázott hőszigetelt szekcionált garázskapuk. A kapuk kéthéjú acéllemez panelből készülnek, és a designos megjelenés érdekében kívűl-belül stukkó felülettel vannak ellátva. A 42 mm vastag PU hőszigetelés lehetővé teszi, hogy igényeinek megfelelően télen meleg, nyáron kellemes hűvös garázs várja, a speciális ujjbecsípődés elleni kialakítás pedig vigyáz az Ön biztonságára. Minden garázskapunk az európai szabványoknak megfelelően el van látva biztonsági védelemmel, így Önnek nem kell aggódnia a biztonságos és könnyű kezelés miatt. A termék LINEA törtfehér, LINEA RAL9006 és Linea C17 barna színekben kapható. További információért és rendelésért keresse bizalommal szakértő kollégáinkat!

QUADRA Kazettás mintázatú garázskapu


Külső oldalon kazettás, belső oldalon vízszintesen bordázott, szekcionált kapu. Kéthéjú acéllemez panelből készül, kívül-belül stukkó (narancshéjszerű) felülettel. A 42 mm vastag PU hőszigetelés lehetővé teszi, hogy igényeinek megfelelően télen meleg, nyáron kellemes hűvös garázs várja, a speciális ujjbecsípődés elleni kialakítás pedig vigyáz az Ön biztonságára. Fejezze ki otthona stílusát a garázs kialakításának köszönhetően is, és kérje az exkluzív megjelenésű, külső oldalon kazettás, belső oldalon vízszintesen bordázott garázskaput, mely törtfehér, illetve egyedi RAL színekben is rendelkezésre áll. Minden garázskapunk az európai szabványoknak megfelelően el van látva biztonsági védelemmel, így Önnek nem kell aggódnia a biztonságos és könnyű kezelés miatt.