Termékeink

Vakolható tokos redőnyrendszerek


Ha fontos Önnek, hogy redőnye kívülről és belülről se legyen látható, válassza minőségi, vakolható tokos redőnyrendszereinket. A vakolható tok nem takar ki a nyílászáró felületéből, kívülről és belülről is észrevétlen marad, így Ön megkötések nélkül élvezheti otthona páratlan esztétikai élményét. A designos megjelenés mellett redőnyeink kiváló hő és hangszigeteléssel rendelkeznek, valamint a minőségi alapanyag használatnak köszönhetően garantálják az egyenletes, hosszú élettartamra szóló működést.

A szerelőfedél 90°-os kialakítással, vastagabb extrudált alumíniumból került legyártásra, ami garantálja a tartósságot, a tok körüli felületek szigetelésével pedig az energiaveszteséget jelentő és penészesedést kiváltó hőhíd is megelőzhető. A Heroal lamellák speciális felületkezelési eljárással készülnek, melyek biztosítják a kiemelkedő kopásállóságot. Az eljárás során az alumínium felületre többrétegű, magas ellenállóképességű bevonat kerül, melynek köszönhetően redőnyünk ellenáll az időjárás viszontagságainak, hosszú távon megőrzi színét és fényes felületét.

Redőnyeink széles színválasztékban, és akár szúnyoghálóval vagy Kombi plusz kivitelben, textilárnyékolóval integráltan állnak az Ön rendelkezésére.

Nyílászáróra építhető redőnyrendszerek


Nyílásráróra építhető redőnyrendszereinket azok részére ajánljuk, akik költségkímélő, könnyen szerelhető, ugyanakkor univerzális rendszerre vágynak. A redőnytokot a nyílászáróra szerelve építjük be, akár komplett, működőképes állapotban, ennek következtében minimálisra csökken a beépítés hibalehetősége a kivitelezés során, és Ön egy garantáltan minőségi, a későbbiekben is bármikor kibővíthető (pl.: szúnyogháló rendszerrel) redőnnyel lehet gazdagabb.

Redőnyeinket egyaránt kérheti kézi és motoros működtetéssel. Kínálatunkban 2 típus közül választhat, hogy megtalálja az igényeinek leginkább megfelelőt.

A PERFEKT AE redőnyrendszert kimondottan pillérvázas szerkezetű épületekhez fejlesztették ki, és nagy előnye az egyszerű falazati kialakítás. A tokrendszer 80 mm-es külső szerelőnyílással rendelkezik, ennek köszönhetően a redőnytok belső oldalai mind függőlegesen, mind vízszintesen bevakolhatóak. A toktest Styropor anyagból készül 3 mm vastag horganyzott acélháló merevítéssel, a tokvég és a tok alulsó része pedig EPS (120 kg/m3 térfogatsúlyú) keményhabból kerül legyártásra a nagyobb stabilitás érdekében.

Az EXTE ELITE redőnyrendszerrel egy új fejlesztésű megoldás, mely egy tokkal, egy oldalpofával, egy szigeteléssel, egy rögzítő lemezzel és négyféle szerelőfedél nyitási lehetőséggel van ellátva. A rendszer hatalmas előnye az egyszerű szerelhetőség, bővíthetőség és az esztétikum. Az alsó tokprofil mélységi méretének megváltoztatásával többféle palástkifutási méret érhető el, így minden nyílászárótípushoz tökéletesen illeszkedő rendszert kapunk.

Áthidaló tokos redőnyrendszerek


Olyan épületnél célszerű beépíteni, ahol a falazat elkészülése után történik a monolit födém, vagy a koszorú betonozása. A redőnyök ebben az esetben az áthidaló helyére kerülnek beépítésre, Nem kell toktoldókat alkalmazni a nyílászárók oldalain, így Önnek nem kell kompromisszumokat kötni az épület külső színének megválasztásakor!

Az áthidaló tokos megoldás további előnye, hogy a redőnytokok belső kialakítása megakadályozza, hogy a teljesen leengedett redőnypalástot kívülről fel lehessen tolni, ezáltal védelmet biztosít Önnek a nemkívánatos betolakodók ellen is. A kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságainak köszönhetően redőnyeinkkel maximális energia megtakarítás érhető el, ráadásul utólag több típusú szúnyogháló rendszerrel is integrálhatóak.

A redőnytokok több vastagsági méretben állnak rendelkezésre a falazatoknak megfelelően: 24-30-36-38 cm kialakítással, a kétrészes alumínium lefutósín pedig lehetővé teszi az egyszerű szerelhetőséget, akár a sokadik emeleten is.

Redőnyeinket egyaránt kérheti kézi és motoros működtetéssel! A terméket a jó stabilitás, az alacsony ár és a kiváló hőszigetelés miatt egyaránt ajánljuk!

Külső tokos redőnyrendszerek


Külső tokos redőnyrendszereinket elsősorban szerkezetileg kész épületekhez ajánljuk, de új építkezések, felújítások esetén is kedvelt, kiválóan alkalmazható árnyékolók. A szakszerű kivitelezés lényege, hogy a redőny egy külső dobozban, az úgynevezett redőnytokban található, mely az épület homlokzatán a felszerelést követően is látható marad, nem vakolható el, viszont garantáljuk a kitűnő választást és stílusos megjelenést, ha ki szeretné emelni ablakait.

A HEROAL alumíniumredőnyök mögött az elismert német márka áll, mely garancia a kiemelkedő minőségre, és a hosszútávú, tartós, megbízható működésre. A redőnyök fémkosaras német minőségű csapágyakkal készülnek és speciális német féderrel vannak szerelve, felületük speciális felületkezelési eljárással készül, melyek kiemelkedő kopásállóságot biztosítanak.

Gurtnival, hajtókarral vagy elektromos meghajtással egyaránt könnyű üzemeltetni őket, rendkívül tartós anyaguknak köszönhetően csatlakozási pontjaik motoros működtetés esetén sem törnek el.

Redőnyeink már Kombi plusz kivitelben, beépített kültéri textilárnyékolóval is kérhetőek!