Termékeink

Zsaluziák


Ha Ön nagy felületű nyílászárókhoz keres igényes és esztétikus árnyékolástechnikai megoldást, akkor válassza a zsaluziát, mely különlegesen modern megjelenést kölcsönöz otthona számára. A zsaluziák lehetővé teszik a beeső fény átmenet nélküli szabályozását, emellett pedig kitűnő hang- és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, valamint időtálló, az időjárás viszontagságait jól tűrő megoldást kínálnak Önnek.

Az Alumark zsaluziák emellett számos előnyös tulajdonsággal bírnak, hiszen esetükben nincsenek napfénynek kitett műanyag alkatrészek, a fordítózsinór, a létra, a húzószalag és a betétek ellenállnak az UV sugárzásnak, könnyen szerelhetőek, a konzolkialakításoknak köszönhetően pedig könnyen rögzíthetőek és nem deformálódnak a takarólemezek.

Előszerettel ajánljuk a zsaluziáink alkalmazását, amennyiben nagy fesztávolságokat kell az árnyékolóval lefedni, illetve olyan helyiségek elé, ahol a fény finom szabályzása szükséges. Válasszon 3 típusú, C, Z vagy S lamellák közül.

A zsaluziák működtetése történhet egyszerű távirányítással, de intelligens épületfelügyeleti rendszerekbe is integrálható, így Ön akár okostelefonon vagy tableten keresztül is vezérelheti árnyékolója működését.

Zsaluziáink számos beépítési lehetőséget kínálnak Önnek. Lehetősége van nyílászáró tetejére építhető, áthidaló helyére építhető zsaluzia tokrendszert választani, de kínálatunkban hőszigetelt és rejtett tokos (elvakolható) beépítés esetén alkalmazható zsaluziatokok is megtalálhatóak.

Most újdonságként Alumark S-Kompakt zsaluziarendszert is választhat, mely egy komplett és hőhídmentes rendszer, amibe akár vízszintes működtetésű pliszé és mobil szúnyogháló is integrálható. Szerkezete előkonfekcionálva kerül értékesítésre, azaz a tokban már elő van szerelve a zsaluzia. Előnye továbbá, hogy teljesen elvakolható, ezáltal esztétikus megjelenést nyújt és sokkal masszívabb, strapabíróbb szerkezettel rendelkezik, mint a többi Alumark zsaluzia. Könnyű beépíthetősége és öntartó jellege miatt kifejezetten ajánljuk.

RENSON Fixscreen - zipzár-technológiás textilárnyékoló


A világ első kültéri zipzár technológiás textil árnyékolója, amely valóban szélálló! A textil nagyobb széllökések esetén is biztonságosan rögzítve marad, nem deformálódik, nem zörög. Kiválóan alkalmas nagyobb felületek árnyékolására is, ugyanis akár 22 m2-es egybefüggő felületeket is lefedhetünk vele. 

A Fixscreen technológia előnye, hogy betölti a szúnyogháló funkcióit, ugyanakkor nem zavar a szabad kilátásban, modern megjelenést nyújt nyílászáróinak, valamint külső és vakolható tokos kivitelben is elérhető.  

Válasszon a kiváló minőségű, belátást gátló SOLTIS textiliek, vagy az üvegszál alapanyagú PVC bevonatú SERGÉ textilek közül, a rovarvédelem és a megfelelő árnyékolás garantált. A működtetése történhet egyszerű távirányítással, de intelligens épületfelügyeleti rendszerekbe is integrálható, így Ön akár okostelefonon vagy tableten keresztül is vezérelheti árnyékolója működését.

Ha Ön is a maximális komfortra és biztonságra vágyik, válassza intelligens, rendkívül szélálló árnyékolórendszerünket, melynek köszönhetően prémium minőségben, hatékonyan szabályozható a fény és felmelegedés elleni védelem. A RENSON szabadalom garantálja a minőséget!

Letölthető dokumentumok:

RENSON_Fixscreen_katalogus_2019.pdf
Bezárás

RENSON Slidefix


Vízszintes oldalmozgású textilárnyékoló, mely szélálló megoldás nagy üvegfelületek, tolóablakok vagy sarokmegoldások árnyékolására. A screen követi a tolóajtók oldalmozgását, így praktikussá teszi a helyiség használatát, miközben kitűnő árnyékolást eredményez. A technológia garantálja a könnyű kezelhetőséget és a csendes működtetést. Nagy előnye, hogy segítségével akár 8 méter széles nyílászárókat is árnyékolhatunk, egyoldali, egymással szembeni működtetéssel vagy sarokcsatlakozással. A Slidefix egyedi, rejtett vízelvezetésének köszönhetően meggátolja a beázást, ugyanakkor biztosítja az esztétikus megjelenést is. A profilok választhatók eloxált kivitelben vagy elérhetőek bármilyen RAL színben, így Ön szabadon kiválaszthatja az otthonához leginkább illeszkedő változatot. Nagy előnye, hogy segítségével akár 8 méter széles nyílászárókat is árnyékolhatunk, egyoldali, egymással szembeni működtetéssel vagy sarokcsatlakozással.

Winscreen


Modern kültéri textilárnyékoló rendkívül kedvező áron. Használatával megelőzhetjük a túlmelegedést, hiszen a hő nem jut át az üvegen, ezáltal pedig további hűtési költségei (pl. légkondicionáló) is csökkenhetnek.

A Winscreen árnyékolók kézi és motoros működtetésű megoldással is választhatóak, hogy minél inkább szolgálják vásárlóink kényelmét. 

A termék egyedisége, hogy ebben az esetben a textil nem a lefutóban fut, vagyis annak széle nem csatlakozik a szerkezethez, ezáltal rendkívül pici a helyigénye, viszont a tokszerkezetbe nagy textil méretek helyezhetők bele.

Soltis és Serge textilcsaládok széles színválasztéka és különleges tulajdonságainak köszönhetően Ön is szabadon kiválaszthatja az ízlésének és igényeinek leginkább megfelelőt.

Ha Önnek elsősorban az árnyékolás a célja a termékválasztásnál és energiatudatos megoldást keres elérhető áron, akkor kifejezetten ajánljuk Winscreen nevű termékünket, mely speciális alkatrészek felhasználásával hosszú távú megoldást nyújt lakások, irodák, közintézmények esztétikus, ugyanakkor könnyen kezelhető árnyékolójaként.

Letölthető dokumentumok:

Winscreen_prospektus_2019.pdf
Bezárás

Winscreen Mini


Kis tokméretű árnyékoló, mely árnyékoló, szúnyogháló és dekoráció is egyben. Igényes, dekoratív megjelenésével és egyszerűen kezelhető szerkezetével egy igazán professzionális megoldást nyújt. 3 az 1-ben funkciójának, valamint kézi működtetésének köszönhetően egy praktikus költséghatékony árnyékolástechnikai megoldást jelent. A termék széles színválasztékban áll az Ön rendelkezésére, így biztosan megtalálja az otthonához leginkább illőt! Válassza a Winscreen Minit kisebb ablakok illetve olyan nyílászárók esetén, ahová nincs lehetőség redőnyt szerelni. A részletekről érdeklődjön szakértő kollégáinknál!

Letölthető dokumentumok:

WinScreen_Mini_2019_prospektus.pdf
Bezárás

RENSON Panovista


Ideális megoldás olyan sarok nyílászárók esetén, amelyek sarok profil nélkül, üveg-üveg találkozásával készülnek illetve olyan sarok ajtóknál, amelyeknek mozgó szárnya sarkokon találkozik külön saroksoroló profil nélkül. Ön a maximális személyreszabottság érdekében két típus közül választhat: a sarkokon szabadon lengő textillel ellátott változat, vagy a Fixscreen® technológiás, a sarkokon zipzárral rögzített változat közül. Mivel a vásznat az oldalsínek tartják végig és az alsó sín is kellő mértékben zárt, az árnyékoló működése pedig garantáltan csendes. Termékünket kifejezetten könnyű használat, magas minőség és esztétikus megjelenés jellemzi, mely bármely építészeti megoldáshoz jól illeszthető. 

Bezárás

RENSON Loggiaalu Tolózsalugáterek


A tolózsalugáter egy fix, alumínium vagy fa lamellás árnyékoló, mely exkluzív megjelenést nyújt az épületeknek. Szívből ajánljuk loggiapaneleinket csúszóajtó vagy csúszófal létrehozásához, elsősorban teraszok, erkélyek franciaerkélyek, körfolyosók vagy télikertek árnyékolására. A tolózsalugáter aluprofilok és lamellák színezhetőek RAL színre, vagy eloxált kivitelben rendelhetők, a fa profilok pedig fafestéssel színterezhetőek. Az alumínium tolózsalugáterek  szerkezetükből adódóan hihetetlen időtállóak, bármilyen épülethez tökéletesen illeszkednek és a hazai gyártásnak köszönhetően kiváló ár-érték arányú megoldást jelentenek.